Je kunt bij AlleiPhones.nl via diverse betaalmethoden de betaling doen. Wij zijn in heel Nederland én België actief en je kunt daarom altijd bij ons bestellen met de door jou vertrouwde betaal-oplossing. Naast het vooraf betalen van je bestelling kun je bij ons ook achteraf via Klarna betalen.

 

iDeal

iDeal is dé meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Je betaalt gemakkelijk en veilig via je eigen bankomgeving en je bent altijd zeker van een snelle levering. Betalen met iDEAL zorgt voor geen enkele vertraging in het leveringsproces. iDEAL wordt door alle Nederlandse banken ondersteunt en is voor iedereen met internetbankieren toegangelijk.

 

Creditcard

Wil je gebruik maken van 180 dagen aankoopgarantie? Betaal dan met een Mastercard, VISA of American Express creditcard! Ideaal voor als je even geen bankpas bij de hand hebt of je graag met zekerheid shopt. 
 

Bancontact

Je kunt via Bancontact bij AlleiPhones.nl je bestelling betalen. Bancontact is een bekende betaalmethode in België waarmee je via je eigen bankrekening kunt betalen. Het gebruik van deze methode zal het leveringsproces niet vertragen.
 

PayPal

Via PayPal betalen is mogelijk. Als je beschikt over een PayPal account dan kun je hier een bankrekening of creditcard aan koppelen om mee te betalen. Je aankoop via PayPal is tevens een lange periode verzekerd. Raadpleeg voor meer informatie daarover de website van PayPal (www.paypal.com).
 

Klarna Achteraf betalen

Wil je je bestelling eerst ontvangen en daarna pas betalen? Dat kan natuurlijk via Klarna! Eerst bestellen, dan ontvangen en binnen 30 dagen de bestelling betalen. Als je van deze methode gebruik wilt maken, klik dan tijdens het bestellen op de methode 'Klarna' en vul de gevraagde gegevens in (geboortedatum en 06-nummer). Goedkeuring vindt plaats bij Klarna en Nachtplezier.nl kan daar geen invloed op uitoefenen.

Wij maken gebruik van cookies en slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies